Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

MOWI

Skogsvagnar och kranar

Ingmar jobbade 46 år på FTG - Nu är han glad pensionär

I vår serie om kollegorna på FTG i Bäckefors har turen kommit till Ingmar, numera en glad pensionär som kan tillbringa så mycket tid han vill i skogen.

Han gjorde sin första arbetsdag på företaget redan 1975. Företaget som på den tiden hette Wikhede Mekaniska. Då jobbade redan hans far där. Ingmar har varit med om utvecklingen av Mowi från allra första början och var företaget troget i inte mindre än 46 år (!) innan han gick i välförtjänt pension för några år sedan. Idag är det hans son som för familjens stolta traditioner vidare.

Ingmar kan fortfarande komma in och hjälpa till ibland, när någon vill vara ledig eller det är extra mycket att göra. Något som alltid är lika välkommet, för Ingmar är en uppskattad kollega som alltid sprider värme och glädje runt sig, en sån person som alla företag önskar att de hade hos sig.

 

---------------------------------------------------------

Byggd av skogsfolk - för skogsfolk!

En skogsvagn från FTG Mowi har hög framkomlighet och är robust byggd för att tåla tuffa tag i skogen. Mowi parallellförda kranar är starka, snabba, och lättkörda som kräver ett lågt oljeflöde. Detta ger lägre bränsleförbrukning och bättre förarmiljö. FTG skogsvagnar byggs i Bäckefors och ger bästa totalekonomin med låga drifts- och underhållskostnader samt ett högt andrahandsvärde. Byggda av skogsfolk – för skogsfolk!

 

Våra produkter

Skogsvagnar

Läs mer

SkogsKranar

Läs mer

Skogstillbehör

Läs mer

Skördaraggregat & klippar

Läs mer

Vägsladdar

Läs mer

Produkttyp

Markberedare

Läs mer

Hållbarhet

FTG Cranes och FTG Baltic deltar aktivt i koncernens övergripande hållbarhetsprogram. Vårt uppdrag är att eliminera avfall, utsläpp och spill från torr bulkhantering och träförädling, och att utnyttja vår teknik, vår kunskap och vårt branschinflytande för att påskynda positiva globala förändringar.

Nyheter

maj

14

Mowi

Mowi 1050 med 500-hjul

Mowi 1050 med 500-hjul

Event

Inga evenemang just nu.

Behöver du hjälp med att hitta det du letar efter?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med allt relaterat till FTG Group och våra tjänster.

Kontakter

Kontakta FTG Group