Aktuellt

april 2024

apr

19

Moheda / Moheda / Event

Vårvisning hos Lantmännen Maskin i Borlänge

Lantmännen Maskin i Borlänge bjuder in till vårvisning fredag-lördag 19-20 april och de lovar trevligt mingel och fika. Självklart är vi på plats för att prata Moheda skogsvagnar och skogskranar med dig. Välkommen!

Öppet;
Fredag 9-15
Lördag 10-14

Läs mer

apr

18

Moheda / Moheda / Event

Maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Bollnäs

Anläggningen i Bollnäs bjuder in till vårvisning fre-lör 18-19 april. Vi är på plats så kom hit och prata skogsvagnar och skogskranar med oss, vi svarar på dina frågor och diskuterar dina behov över en fika. Välkommen!

Öppet:
Fredag 12-18
Lördag 9-15

 

Läs mer

apr

10

Moheda / Moheda / Event

Maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Vara

Lantmännen Maskin i Vara ordnar maskinvisning onsdag 10 april. Självklart är vi från FTG Moheda på plats för att prata skogsvagnar och skogskranar med dig. 

Vi ses. Välkommen!

Välkommen!

Läs mer

mars 2024

mar

29

Moheda / Moheda / Event

Moheda Challenge

Ny påsktävling

 Det är dags för en ny påsktävling. Så du har något att sysselsätta dig med under alla ledig dagar. I Dalsland finns en tradition att "kasta påskbrev. Det innebär kort att man målar sitt påskbrev, viker dem och fyller det med godis.  Sedan beger man sig till en granne eller kompis, gärna utklädd till påskkärring. Man ringer på och när någon öppnar skall man kasta in påskbrevet, ropa "Glad Påsk" och springa, så att man inte blir tagen.

Här på FTG Moheda tänkte vi att vi kunde …

Läs mer

FTG Cranes AB

Industrigatan 1, 668 40 Bäckefors, Sweden

info@ftgforest.com

E-post

Kontakta FTG Group