Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Moheda

Ny påsktävling - Kasta påskbrev med din Mohedakran

Det är dags för en ny påsktävling. Så du har något att sysselsätta dig med under alla ledig dagar. I Dalsland finns en tradition att "kasta påskbrev. Det innebär kort att man målar sitt påskbrev, viker dem och fyller det med godis.  Sedan beger man sig till en granne eller kompis, gärna utklädd till påskkärring. Man ringer på och när någon öppnar skall man kasta in påskbrevet, ropa "Glad Påsk" och springa, så att man inte blir tagen.

Här på FTG Moheda tänkte vi att vi kunde utveckla själva kastandet lite och se om och hur långt det går att kasta ett godisfyllt påskbrev med sin Mohedakran. Som du kanske sett på filmen var våra resultat inte så där värst imponerande, trots att båda "kastarna" är infödda Dalslänningar. 

Så vi tänker att vi utmanar dig att slå vårat "rekord" och att filma när du gör det och sedan lägga upp filmen på sociala medier med hashtaggen #mohedachallenge2024 för att vara med och tävla. Vinner gör den som kastar längst och har den bästa utsmyckade kastaren och/eller kranen. 

Tävlingen pågår fram till måndag 8 april 23.59 och vinnaren utses av en jury bestående av representanter från FTG Moheda och kan inte överklagas.

För att underlätta för dig har vi lagt upp ett påskbrev som du kan ladda hem och använda i tävlingen. Och vet du inte hur man viker ett påskbrev, visar vi det också

Läs mer om tävlingen och ladda ner påskbrevet

 

---------------------------------------------------------

Efter stormen

Kampanj på nya Mohedavagnar tillsammans med Lantmännen Maskin

Den senaste stormen orsakade stor förödelse för många, inte bara här hos oss i Dalsland, utan i även stora delar av södra Sverige, med många vindfällda träd att ta hand om. Med bra utrustning blir livet så mycket lättare när man skall röja upp efter Louis eller andra namngivna blåsväders härjningar

Tillsammans med Lantmännen Maskin lanserar vi nu därför en kampanj på alla nysålda Mohedavagnar, där vi lämnar 10% rabatt på alla tillval du väljer. Vilket i praktiken innebär att ju mer utrustning du väljer till på din nya vagn, desto mer pengar sparar du. 

Så varför inte passa på att satsa på en lite större grip, ett bättre ventilpaket eller mer belysning på din nya Mohedavagn.

Kontakta din närmast Lantmännen Maskin-handlare för mer information om kampanjen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mohedavagnen - en genomtänkt konstruktion från början 
En Moheda har utvecklats för att tåla tuffa tag. Ett robust kraftpaket med ­genomtänkt ­konstruktion som följsamt tar sig fram i ­terrängen utan att kännas ­klumpig. En ­pålitlig och flexibel kamrat som troget ­ställer upp, ­oberoende av årstid och väder.

Mohedas program rymmer skogsvagnar och kranar för alla typer av skogsarbeten, från transport av grot för ­energianvändning, ved och gallringsvirke till frakt av timmer från ­tyngre slutavverkning.

Smarta robusta maskiner som arbetar hårt och intensivt även då förhållandena är som svårast.  FTG Moheda ger dig det du behöver - för en bra dag i skogen.

Våra produkter

Skogsvagnar

Läs mer

Skogskranar

Läs mer

Markberedare

Läs mer

Vägsladdar

Läs mer

Skördaraggregat & klippar

Läs mer

Skogstillbehör

Läs mer

Hållbarhet

FTG Cranes och FTG Baltic deltar aktivt i koncernens övergripande hållbarhetsprogram. Vårt uppdrag är att eliminera avfall, utsläpp och spill från torr bulkhantering och träförädling, och att utnyttja vår teknik, vår kunskap och vårt branschinflytande för att påskynda positiva globala förändringar.

Nyheter

mar

01

Moheda

Tillvalskampanj på nya Mohedavagnar

Tillvalskampanj på nya Mohedavagnar

Event

apr

18

Moheda

Maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Bollnäs…

Maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Bollnäs

Behöver du hjälp med att hitta det du letar efter?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med allt relaterat till FTG Group och våra tjänster.

Kontakter

Kontakta FTG Group